Vakantieparking.nl

1
7.3

Vakantieparking zorgt ervoor dat uw auto op een beveiligd en afgesloten parkeer terrein geparkeerd wordt. Dit terrein is voorzien van permanente videobewaking. Betrouwbaar overdekt parkeren kan bij Vakantieparking! Reserveer daarom snel!

Ook voor minder valide heeft Vakantieparking zeer goede mogelijkheden. De shuttle bus is goed ingericht zodat reizigers die minder valide zijn ook prima meekunnen.

De tarieven van Vakantieparking staan vast voor het hele jaar. U krijgt dus niet te maken met duurdere tarieven in het hoogseizoen!

U kunt betalen via ideal en bij aankomst op de locatie van Vakantieparking.

Wilt u uw auto laten wassen? Kies dan een van de cleaning pakketten die Vakantieparking aanbiedt. Dit zijn uitgebreide pakketten, neem daarom een kijkje op de site van Vakantieparking voor een goed overzicht!

Het afgeven van de auto sleutel is niet verplicht maar als u de sleutel bij u houdt dan betaald u eenmalig 15€.

Heeft u geparkeerd bij Vakantieparking? Neem  svp de moeite om een recensie te schrijven van Vakantieparking. Alle ervaringen en reviews kunnen toekomstige reizigers helpen!

7.3 Total Score

Locatie
7
Prijs
7.5
Afstand
7.5
Personeel
7.5
Service
7
Add your review  |  Read reviews and comments

3 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Aardige mensen hier ben er blij mee

  2. Prima service. Goed op tijd heen en terugweg. Enige aanmerking is de reactie van de chauffeur van de pendelbus toen we vroegen of ze misschien wisten waarom onze airco/ventilator het niet meer deed. De eigenaar was overigens erg behulpzaam, heeft nog meegekeken onder de motorkap.

  3. Slechte service.
    Op de heenweg 3 kwartier moeten wachten terwijl er over de telefoon wordt gezegd 5 minuten. Waardoor wij vervolgens moesten haasten.
    Op de terugweg 30 minuten moeten wachten terwijl er na expliciet vragen hoe lang het zou duren wederom 5 minuten werd gezegd.

Leave a reply

Your total score

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0