Cheap-Parking (Valet)

Cheap-Parking biedt behalve shuttle parkeren ook valet parking aan. Omdat Valet Parking een luxe vorm van parkeren met veel comfort is, zit er ook een prijskaartje aan. Valet parking is duurder dan shuttle parkeren. Bij Cheap-Parking betaald u een extra toeslag van €29,00 voor Valet parkeren.

Zoals eerder geschreven is het voordeel van Valet parking dat u veel tijd bespaart omdat u zelf naar de vertrekhal rijdt en vanaf hier wordt de auto overgenomen door  de medewerkers van Cheap-Parking.

Betalen kan bij Cheap-Parking op verschillende manieren, vooraf of achteraf. Wilt u vooraf betalen? Dan kan dat via iDeal. Achteraf betalen kan met uw pin pas.

Annuleren van uw reservering kan gratis tot 12 uur van te voren per telefoon of email. Annuleert u binnen de 12 uur? Dan wordt het hele bedrag in rekening gebracht door Cheap-Parking.

Cheap-Parking is zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en geopend.

Ook kunt u bij Cheap-Parking er voor kiezen om de auto te laten wassen en reinigen. Hier heeft Cheap Parking diverse schoonmaak pakketten voor. Via hun site kunt u aangeven of u van deze auto service gebruik wilt maken.

1 Comment
  1. Paar weken mijn auto hier laten staan, en keurig behandeld hoor

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0