Blueparking

0
Goedkoopste!
8.4

Deze aanbieder biedt parkeren aan voor slechts 2,95 eur per dag!

Uw auto wordt op een bewaakt terrein geparkeerd, dit terrein is tevens afgesloten en alleen voor medewerkers toegankelijk.

Om u nog meer zekerheid en betrouwbaarheid te bieden noteren ze bij Blueparking Schiphol ook de kilometerstanden, zo weet u zeker dat niemand ongewenst in uw auto kan rijden tijdens uw verblijf in het buitenland.

Verdere pluspunten van Blueparking is dat u kunt gebruik maken van de gratis shuttle service van en naar Schiphol. In slechts acht minuten wordt u bij terugkomst opgehaald en naar de parking gebracht.

Gaat u lang parkeren? Controleer de kortingsmogelijkheden!

Overdekt parkeren is ten alle tijden gratis en zult u nooit belast worden met verborgen kosten. De overdekte parking is voorzien van permanente camera bewaking.

Wilt u uw auto laten reinigen en wassen? Selecteer dit tijdens het bestelproces op de website van Blueparking!

8.4 Total Score

Locatie
8
Prijs
10
Afstand
8
Personeel
8
Service
8
Add your review  |  Read reviews and comments

1 Comment
  1. Betreft : zeer tevreden
    Ik heb in de meivakantie voor het gebruik gemaakt van vipparking-schiphol.nl . Ik woon in Heemskerk, relatief dichtbij, maar wilde nu niet afhankelijk zijn van anderen voor het halen en brengen van en naar Schiphol.
    Ik ben egt ongelofelijk tevreden met deze organisatie. Perfect georganiseerd. Afspraken worden nagekomen. Zeer correcte ontvangst en chauffeur. Echt ik ga voortaan gebruik maken van vipparking-schiphol.nl

Leave a reply

Your total score

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0