Total Care Parking Schiphol

1
7.6
Total Care Parking Schiphol
Total Care Parking Schiphol

Total Care Parking ook wel bekend als Park And Fly biedt goedkoop parkeren bij Schiphol aan. Bij Total Care Parking kunt u al vanaf 4,50 eur per dag parkeren nabij Schiphol!

Zodra u aankomt bij de locatie van Total Care Parking wordt u geholpen met de bagage en de papieren worden in orde gemaakt. De chauffeur van Total Care Parking laadt de bagage over in de luxe shuttle bus waar u gratis gebruik van kunt maken. Met deze bus wordt u naar Schiphol gereden en ook weer opgehaald als u weer geland bent op de luchthaven.

Binnen ongeveer 5 minuten bent u bij de juiste vertrekhal afgezet door de shuttle bus van Total Care Parking!

Heeft u behoefte aan meer dan parkeren? Dat kan bij Total Care Parking geregeld worden. Zij bieden namelijk diverse soorten waspakketten en reparatie services voor uw auto. Sommige van deze diensten zijn zelfs gratis (afhankelijk van uw verzekering).

De prijzen kunnen in het laag en hoogseizoen iets variëren, raadpleeg daarom de site voor actuele tarieven en prijzen van Total Care Parking.

7.6 Total Score

Locatie
8
Prijs
7.5
Afstand
8
Personeel
7
Service
7.5
Add your review  |  Read reviews and comments

1 Comment
  1. Mijn auto had een deukje in de zijkant deze is gerepareerd gelukkig en daar was ik super blij mee. Top tarieven bij TotalcareParking

Leave a reply

Your total score

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0