Ervaringen en klachten parkeren Schiphol

Ervaringen lang parkeren Schiphol

Niet iedereen is ermee bekend, maar er zijn verschillende parkeerbedrijven rondom Schiphol die een goede lang parkeren-service bieden. Dit houdt in dat mensen die gebruik maken van Schiphol hun auto veilig bij of in de buurt van Schiphol kunnen laten parkeren, tot ze terug zijn van vakantie. De auto’s staan op een beveiligde, meestal overdekt parkeerplaats die niet voor derden toegankelijk is. U kunt ervoor kiezen om uw autosleutel af te geven, zodat het in een kluis kan worden bewaard tot u terug bent, maar dit is niet verplicht. Ook kunt u uit verschillende waspakketten kiezen, waardoor u auto bij terugkomst er als nieuw uit ziet.

Ervaringen en klachten parkeren op Schiphol

Is u interesse gewekt? Dan wilt u vast weten hoe andere mensen deze service hebben ervaren! Er zijn verschillende sites waar u na een poosje zoeken een aantal klantenbeoordelingen vindt, maar die moeite zullen wij u besparen. Wij hebben voor u opgezocht wat de indruk is van mensen over lang parkeren bij Schiphol.

Onze conclusie

Interessant om te zien is dat ondanks dat het verschillende bedrijven zijn, in hun beoordeling zijn de mensen over het algemeen toch het meest lovend over de prijs, locatie en reistijd van de pendelbus. Wel hebben ze minder prettige ervaringen met de service en het personeel. Dit betekent niet dat het ieder parkeerbedrijf ontbreekt aan bijvoorbeeld klantvriendelijkheid, het laat slechts zien dat er mensen zijn die minder goede ervaringen hebben op die gebieden bij bepaalde parkeerbedrijven.

Volgens ons onderzoek hebben de volgende parkeerbedrijven de meest tevreden klanten:

Klachten parkeren Schiphol?

Stel dat u gebruik heeft gemaakt van een parkeerbedrijf, maar helemaal niet tevreden bent over hoe het bedrijf u heeft behandeld. Het betreffende bedrijf wil niks van u klachten horen, waar kunt u dan nog heen? Er zijn verschillende sites waar u terecht kunt om uw ervaringen te delen, zodat andere mensen gewaarschuwd zijn. Kijk bijvoorbeeld op www.langparkerenschiphol.net, hier kunt u naast uw verhaal doen, ook de ervaringen van andere mensen lezen. Daarnaast kunt u hier ook een parkeerbedrijf vinden dat wel voldoet aan u eisen.

Meld klachten bij ons! Heeft u een slechte ervaring met parkeren op Schiphol, reageer dan onder dit bericht en uit u onvrede. Laat ook weten wat voor u de oplossing zou zijn!

Positieve ervaringen mogen ook gedeeld worden 🙂

13 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Travel parking schiphol

  Parkeer je auto hier en je krijgt hem smerig terug.
  Vlekken in de bekleding van mijn auto en modder in de auto. De oplader van mijn tomtom is spontaan kapot.
  Hier zet ik nooit mijn aoto meer neer.
  Op e-mails wordt niet gereageerd en telefonisch wordt je ook niets wijzer.

 2. Airportparking
  niet doen!!
  kon niet gebruikmaken van reservering in verband met autopech en nu ook parkeergeld weg
  meerdere keren mailen en bellen maar geen geld terug
  Dat is veel geld voor niets
  !!!!!!!!!!! NIET AAN BEGINNEN !!!!!!!!!!!!!!!

 3. Airportparking
  Alsnog geld retour en dus eind goed al goed
  Met wat geduld dus
  !!!!!!!!!!!! TOCH MAAR DOEN !!!!!!!!!!!

  (webmaster svp berichten verwijderen)

 4. Let op bij: HOLIDAYCARPARKING.NL als je reserveerd en per abuis parkeer je bij de buren de auto in dezelfde straat.Deze neemt je graag als klant aan.
  Dan krijg je van HOLIDAY CAR PARKING de volledige rekening en de deurwaarde met een fikse verhoging.DUS LET OP

 5. Bij Service parking schade gehad.
  Er is niemand die reageerd op tel, mails, en brieven
  ADVIES= NOOIT PARKEREN BIJ SERVICE PARKING
  ze sturen je van het kastje naar de muur U BENT GEWAARSCHUWD !!!!!!!!

 6. week gestaan bij Service parking, kregen de auto terug op een ander plaats dan afgesproken, auto was erg smerig, kreeg ook een grote bek van die snotaap.
  Voor klachten geven ze niet thuis, geld halen vinden ze veel belangrijker
  Oproep voor iedereen = NOOIT PARKEREN BIJ SERVICE-PARKING !!!!!!!!!!!!

 7. heen weg leek alles prima geregeld auto werd opgehaald (duurde wel even) en onze vakantie kon beginnen.
  Terug kwamen we s nachts aan.
  Hoorden al veel mensen mopperen stonden al ruim 3 uur te wachten.
  De contact persoon teven de baas drukte je weg als je hem probeerde te bellen.
  Een andere werknemer wist te vertellen dat als we wilden dat de auto naar ons toe kwam (vertrekhal D) we minstens nog 3 uur moesten wachten.
  Deze man kwam net een auto ophalen van andre klant hierin zijn onze koffers gepropt plus van andere wachtenden om naar onze auto terug gebracht te worden.
  als deze mensen dit hadden gezien….
  achterklep ging niet dicht maar met doordrukken wel gevolg achterklep verbogen.
  Hier nog een uur bezig geweest om onze auto weg te kunnen krijgen.
  Deze stond in een overvolle loods en achteraan.
  Dit terwijl we vluchtnummer en aankomst tijd hebben aangegeven.
  Terwijl wij geholpen werden door 2 man personeel (enige die ze hadden) was de baas in geen velden of wegen te bekennen.
  Mensen die stonden te wachten op een bus voor transfeur hebben hun vlucht gemist aldaar er geen personeel voor was en alleen een kapotte bus.
  PARKEER NIET BIJ SCHIPHOLPARKING 24! ZONDE VAN JE GELD EN JE AUTO!

 8. NOOIT gebruik maken van SchipholParkFly (onderdeel van Hotel Chariot Aalsmeer)!!!!

  Zeer gevaarlijk rijgedrag van personeel!! Op heenweg zonder hands free bellen en met hoog snelheid over smalle dorpswegetjes rijden. Personeel heeft onderling een competitie wie het sneltste naar Schiphol kan rijden, het zou een rit van 15 minuten moeten zijn, groot verhaal van chauffeur dat hij het in 8 minuten kan….

  SchipholParkFly beloven ophaal tijd van ongeveer 10 minuten. Op terug weg s’nachts om 3.30uurs 60 minuten in het kou gewacht en nog geen busje. We waren het zat en een taxi naar het parkeerterrein moeten nemen…

  Klantenservice bestaat ook niet bij SchipholParkFly, aantal keer klacht gestuurd maar reactie op alle emails.

  Unbelievable!! Nooit SchiphoParkFly gebruiken!!!!!!

 9. bijschipholparkeren.nl, niet doen. Auto terug met schade. In eerste instantie was men behulpzaam maar uiteindelijk blijkt men niet aansprakelijk voor de schade (1 jaar later).

  Ze schijnen auto´s ook in woonwijken te parkeren e.d.

 10. Afgelopen zomer hebben wij voor de eerste keer gebruik gemaakt van valet parking via Schipholparking24. NOOIT MEER!!!
  Bij het afleveren van de auto op Schiphol moesten we, ondanks dat we 15 min. van te voren hadden gebeld, opzoek naar de chauffeur die onze auto naar de parking zou gaan brengen. Bij terugkomst (23.55u) hebben we zoals in de papieren stond na de landing gebeld. We kregen toen te horen dat we weer moesten bellen als we de koffers hadden. Zo gezegt , zo gedaan. We moesten wachten bij Hal B. Wij wachten maar niets. Weer gebeld, nee u moet naar hal D. Wij naar hal D. Toen begon het wachten. Na 15 min. gebeld. Er was een probleempje. Men was door de politie aangehouden omdat de verlichting van onze auto niet in orde was maar ze zouden binnen 10 min. bij ons zijn. 15 min. later geen auto. Wij weer gebeld. Nee, ze konden elk moment op Schiphol zijn. Naweer 15 min. geen auto, dus maar weer bellen. Toen kwam de aap uit de mouw. Ze waren onze autosleutel kwijt!!! En het verhaal van de aanhouding door de politie was BULLSHIT. Gevolg wachten. We werden gebeld ze kwamen ons ophalen, maar toen ze hoorde dat wij met 4e waren+bagage was dat geen optie. 10 min. later belde ze weer ze zouden ons met een busje komen ophalen. Dit hebben wij geweigerd. Wat moeten wij daar op een afgelegen parking doen? Mee zoeken? Na nog een paar keer contact gehad te hebben hebben wij aangegeven dat we naar de politie zouden gaan als onze auto niet binnen 10 min. voor onze neus zou staan. Nou je snapt het al, geen auto te zien. Uiteindelijk naar de politie gegaan, zij hebben contact opgenomen met Schipholparking24 en kregen te horen dat onze auto niet op de planning stond om die dag afgeleverd te worden. Haha, alle gegevens+vluchtnr. staan in het contract. maar goed dit was reden 3! In bijzijn van de politie kregen wij Schipholparking24 aan de telefoon en hebben wij aangegeven dat wij er nu klaar mee waren en een taxi naar huis zouden nemen en de taxikosten bij hen zouden declareren. Het was inmiddels 3.10u en waren door en door koud van het wachten. Toen vond de man van Schipholparking24 dat wij hem bedreigde. De politie die meeluisterde moest hier hartelijk om lachen. Wij hebben een taxi gebeld en waren uiteindelijk om 5.15u thuis. Toen we uit de taxi stapte belde Schipholparking24. Ze hadden goed nieuws. De autosleutels was gevonden en binnen 15 min. zouden ze op Schiphol zijn. Wij hebben ze veer succes gewenst en nogmaals uitgelegd dat wij een taxi hebben genomen en nu eindelijk thuis zijn en dat ze maar moeste laten horen wanneer we onze auto konden verwachten. De volgende dag kregen we eind van de middag een telefoontje dat ze onze auto om ongeveer 21.30u thuis zouden komen afleveren. 21.30u werdt uiteindelijk 22.40u. Zonder de groene kentekenenplaten waar ze het op hun site over hebben. De chaufeur had wel €110.- bij voor de taxikosten en de vraag of wij hem naar het station konden brengen zodat hij weer naar Schiphol terug kon. Tijdens het ritje naar het station vertelde de chaufeur dat dit soor zaken zeer regelmatig voorkwamen. Hij had die week al een auto naar Roosendaal en Utrecht moeten brengen.
  Gelukkig hadden we geen schade aan de auto, was de auto niet vies, waren er geen onnodige km mee gereden en hebben we geen bekeuringen binnen gekregen. Maar dit was eens en NOOIT MEER.

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0