Valet parking van Service Parking uitgelegd door Tom Coronel

Service Parking heeft een filmpje online gezet waarin Tom Coronel uitlegd hoe valet parking werkt.

Het filmpje is mooi in elkaar gezet en Tom kan nog best aardig presenteren. Ze geven u een goed en duidelijk beeld wat u te wachten staat als u reserveert bij Serviceparking. Voor vakanties of zakenreis is ServiceParking een goede keus voor parkeren bij Schiphol.

Werkwijze Service-Parking

Rij met uw auto naar Schiphol, tussen vertrekhal twee en drie staat een medewerker van Service Parking op u te wachten. De medewerker neemt de sleutel van u aan en helpt u met de bagage.

Valet Parking is handig wanneer u reist met kinderen omdat u niet meer lang van te voren een parkeerplaats moet reserveren. Het parkeerbedrijf zorgt voor alles.

Uw auto wordt gereden naar de parkeergarage van Service Parking. De parkeergarage staat in Leimuiden, dit is om de hoek bij Schiphol. Het is een beveiligd parkeerterrein, niemand kan zomaar toegang krijgen. Ook wordt er 24 uur per dag alles met camera’s bewaakt en zijn er altijd medewerkers aanwezig.

Welke services bieden ze nog meer aan?

U kunt ook u auto laten poetsen, wassen en APK laten keuren.

Auto ophalen

Op het moment dat u koffers op de band liggen belt u naar ServiceParking en u auto staat buiten op u te wachten. Dit is erg comfortabel voor zakenreizigers die altijd weinig bagage bij zich hebben en meteen met eigen vervoer hun reis kunnen doorzetten.

1 Comment
  1. […] This post was mentioned on Twitter by PatrickVerkerk, QuikService Auto APK. QuikService Auto APK said: #APK Valet parking van Service Parking uitgelegd door Tom Coronel … http://ow.ly/18R9TC […]

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0