Park2Go (Valet)

Parkeren via Park2Go betekend dat u vlak bij Schiphol luchthaven parkeert. Echter is dit anders met Valet parking via Park2Go.

U parkeert namelijk de auto niet zelf! Enige wat u hoeft te doen is naar de vertrekhal rijden waar men op uw wacht. Vanaf daar worden de koffers uitgeladen en de papieren in orde gemaakt. Grote voordeel is dat u direct kunt doorrijden en niet eerst naar een locatie hoeft om vervolgens met een shuttle naar de luchthaven te worden gereden.

Park2Go Valet is de Valet parking variant van Park2Go.

Betalen kan met pin of contant. Let er op dat wanneer u contant betaald dat u gepast betaald. De prijzen voor valet parking via Park2Go zijn iets duurder dan de shuttle variant, namelijk een toeslag van €20,00. Echter is dit het echt waard! U bespaart namelijk ontzettend veel tijd en moeite.

Het annuleren van de reservering kan tot 12 uur van te voren.

Park2Go is 24 uur per dag geopend, dit is handig als u snachts moet vliegen.

We horen graag uw review, ervaring, opmerking of beoordeling

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0