All in parking Schiphol (Valet)

All in Parking Schiphol Valet is de derde parkeer mogelijkheid van All in Parking. Deze is wel de duurste omdat men hier gebruik maakt van Valet parking en u dus een veel beter parkeer gemak kan bezorgen. U heeft minder tijdverlies en reist met luxe en in stijl.

Bij All in Parking Schiphol Valet kunt u wel gebruik maken van de diverse was pakketten die All in Parking te bieden heeft. Hiermee krijgt u auto nog eens een mooie wasbeurt terwijl u lekker op vakantie bent!

Wilt u de auto overdekt laten parkeren? Dat kan! Betaald u wel eenmalig slechts 7,50 eur extra. De parking van All in Parking Schiphol Valet is erg net en verzorgd dit is zeker wel een plek waar u de auto veilig kunt achterlaten. Dat blijkt ook uit de vele reviews, recensies, ervaringen en beoordelingen die op onze sites te vinden zijn over All in Parking Schiphol Valet.

1 Comment
  1. Reply
    Charles van Zoeten March 27, 2012 at 1:26 am

    Ben er blij mee

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0