Cheap-Parking Schiphol

Cheap-Parking ligt op 10 minuten afstand van Schiphol en wordt over het algemeen als positief beoordeeld door onze bezoekers. De ervaringen met Cheap-Parking zijn goed!

Cheap-Parking hanteert aantrekkelijke tarieven voor kort en lang parkeren Schiphol. Ook biedt Cheap-Parking valet parking aan.

Naast parkeren biedt Cheap-Parking ook extra auto service aan. U kunt ook uw auto laten wassen, uitzuigen, poetsen en reinigen. Op de site van Cheap-Parking staan de actuele tarieven voor de extra auto service.

Afrekenen voor het parkeren doet u vooraf. Dit kan via de site met iDeal of bij de parking van Cheap-Parking met de pin.

De shuttle bus staat klaar op de locatie van Cheap-Parking om u direct naar de vertrekhallen van Schiphol te rijden. De bus zelf is comfortabel ingericht en rijdt als u aankomt in principe direct weg. Zo heeft u zo min mogelijk vertraging.

Ga naar de site van Cheap-Parking om te reserveren!

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. Topppp service bij cheap parking

  2. ik heb mn auto bij cheap parking geparkeerd ik wed naar schiphol gebracht ik kom terug van de vakantie ik had had de koffers ik ging belle voor de schutel werd niet opgenomenn na uur wed eindelijk terug gebelt ik was boos ik dacht ik ben veilig geland ik ga geen prbleem van maken . ik kom bij de parkeer terein of een weiland ik kreeg mn auto helemaal vies vam modder ik zei er iets van en ik kreeg te horen dat ik niet moet gaan zeiken ik zei pardon jullie komen uur later aan en ik kreeg mn auto terug met moder troep van de snack bar zat er het leek wel een snack auto en het was zo ver weg en ze hebben misbruik gemaakt van mn auto ze 350 km gereden in de twee weken dat ik was op vakantie en toen kwam eigenaar en ze zoon begonnen ze me uitschelden en dreigen mn vrouw en mn kinderen begonnen te huilen die waren bang ik laat maar voor dat hand gaat lopen cheap parking jullie moeten echt schamne wat jullie me aan gedaan hebben nooit nooit nooit meer bij cheap parking oplichters ik ga ook dit bij kassa melden

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0