Bijschipholparkeren.nl

1
8.2

Bent u op zoek naar een aanbieder voor lang parkeren Schiphol? Zoek dan echt niet verder omdat u namelijk bij Bijschipholparkeren.nl voor zes weken parkeren €119,00 betaald. Dit is in vergelijking met de andere aanbieders heel goedkoop! Dus gaat u op vakantie voor een langere tijd en zoekt u een parkeer plaatst? Dan is Bijschipholparkeren.nl uw bedrijf.

Bijschipholparkeren.nl maakt gebruik van het valet parking principe. Dit betekend dat u met uw eigen auto doorrijdt tot aan de vertrekhal van Schiphol. Vanaf daar wordt u auto overgenomen door de medewerkers van dit bedrijf en zij parkeren uw auto op hun terrein.

Als u gebruik maakt van Valet parking dan bespaart u veel tijd en reist u met comfort. U hoeft niet in een shuttle naar de luchthaven, u rijdt met eigen vervoer!

In de vakantiemaanden (schoolvakanties) rekent Bijschipholparkeren.nl een toeslag van 10,00 euro per parkeerbeurt.

Omdat u bij Bijschipholparkeren.nl gebruik maakt van het valet parking principe heeft men wel uw autosleutel nodig om de auto naar hun terrein te rijden en op de terug weg uw auto voor de vertrekhal klaar te zetten zodat u weer verder kunt. De sleutel wordt bewaard in een beveiligde kluis.

Het terrein waar u auto geparkeerd wordt is afgesloten met slagbomen, beveiligd en voorzien van video bewaking.

Heeft u genoeg gelezen? Ga dan naar de site van Bijschipholparkeren.nl!

8.2 Total Score

Locatie
8.5
Prijs
7
Afstand
9
Personeel
8
Service
8.5
Add your review  |  Read reviews and comments

1 Comment
  1. De laatste x bij bijschipholparkeren.nl geboekt en de service was top. Dankjullie wel!

Leave a reply

Your total score

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0