Airport Parking Services

Als u parkeert bij AirPort Parking Services dan weet u zeker dat u op een top locatie zit met een geweldig terrein en beveiliging!

Zoals de foto’s op de site van AirPort Parking Services aantonen is de parking overdekt en net onderhouden. Daar komt bij dat de parking voorzien is van camera beveiliging.

Overdekt parkeren kost €10 extra.

De netheid van de parking geldt niet alleen voor de garage maar ook voor de shuttle bussen die u naar Schiphol transferen. Deze zijn ook keurig verzorgd en zien er net uit!

Het achterlaten van de autosleutels is bij AirPort Parking Services niet verplicht. Wel wordt het geadviseerd door AirPort Parking Services omdat ze dan bij terugkomst de auto eerder kunnen klaarzetten zodat u direct door kunt en niet op de terug weg op uw auto hoeft te wachten.

Bij AirPort Parking Services kunt u betalen met pin of creditcards. Indien u online reserveert dan kan dat betaald worden met iDeal.

Is de auto toe aan een wasbeurt? Dan kan AirPort Parking Services uw auto reinigen en wassen!

Reist u met kinderen? Geef dit aan op het reserveringsformulier zodat men rekening kan houden met uw wensen en een kinderstoeltje klaarzet.

1 Comment
  1. Super tevreden ben ik met Airport Parking! Bedankt jongens!

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0