Gemeente pakt illegaal parkeren Schiphol aan

In de media zijn er veel berichten verschenen over de gemeente Haarlemmermeer die illegale parkeerterreinen rondom Schiphol wil sluiten (Parool, Telegraaf, Spitsnieuws, HartvanNederland, luchtvaartnieuws.nl, webregio.nl).

Deze parkeerterreinen worden geëxploiteerd op grond wat voor agrarische doeleinden bestemd is. De burgermeester van Haarlemmermeer, Theo Wetering zegt er het volgende over:

“Dit komt de kwaliteit van de ruimte en de leefomgeving ten goede. Ook is het gebruik van goedkopere grond niet eerlijk tegenover collega-ondernemers die legale en duurdere parkeergronden exploiteren”

Consumenten

Veel burgers zijn zich niet bewust van het illegale karakter van de parkeerbedrijven. Ook heeft een aantal reisorganisaties een samenwerkingsverband met de desbetreffende ondernemingen.

Wees alert

Let dus goed op of u te maken heeft met een professioneel bedrijf met de benodigde vergunningen voordat u gaat parkeren rondom Schiphol. Onder andere de bedrijven die aangesloten zijn bij keurmerkschipholparkeren.nl nemen hun taak serieus en hebben de vereiste vergunningen.

Betrouwbaar parkeren

Zie hier een overzicht met betrouwbare parkeergarages welke al jaren lang actief zijn op en rond Schiphol.

1 Comment
  1. […] tijd bijzonder veel aandacht is aan de parkeerbedrijven rondom Schiphol en of ze wel of niet illegaal zouden zijn vonden wij het belangrijk om te wijzen op de volgende […]

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0