Eindelijk, een keurmerk voor parkeren op Schiphol

Helaas komt het nog wel eens voor dat we klachten ontvangen van bezoekers die hun auto parkeren en merken dat er schade aan hun auto is gemaakt door de parkeergarage waar ze hun auto hebben neergezet.

Het vergoeden van de schade gebeurt vaak niet en is moeilijk te bewijzen. Vooralsnog kon niemand wat voor u betekenen, wellicht komt daar nu verandering in….

Vereniging van bedrijven voor parkeren bij Schiphol

De website keurmerkschipholparkeren.nl is een samenwerkingsverband tussen acht verschillende bedrijven die vlakbij Schiphol zijn gesitueerd. Deze bedrijven willen zo een hoog mogelijke kwaliteit en goede service bieden aan reizigers, om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is er een branchevereniging opgericht die keurmerken uitdeelt en zo nodig kan intrekken.

Leden van deze vereninging

De onderstaande leden voldoen aan de kwaliteitseisen en hebben een keurmerk verdient.

 • Airportparking
 • Autohotel Rijsenhout
 • BestParkingSchiphol
 • Budget Parking
 • Easy Park 2 Fly
 • SchipholParkFly
 • Total Care Parking
 • Quick Parking

De bovengenoemde leden voldoen aan de volgende eisen: zo is er een beveiligd parkeer terrein welke 24 uur per dag bereikbaar is met 24 uurs service en bewaking.

De wachttijden is minimaal en u bent binnen tien minuten op Schiphol met de shuttle service (deze brengt en haalt u van Schiphol).

Heeft u klachten over een van deze bedrijven dan kunt u een mail sturen naar: secretariaat@keurmerkschipholparkeren.nl, hopelijk worden deze klachten serieus genomen en opgelost!

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
 1. Waar slaat dat op zo’n keurmerk?Park&Fly staat daar ook bij(zelf daar ook hele slechte ervaringen gehad en internet staat er vol mee t/m Tros radar aan toe…)….google maar eens : ParkFly klachten….en je kan zien dat dit keurmerk een “fabeltje”is (zal wel met geld te maken hebben..)nee,je kan beter even naar de “revieuws”van de verschllende aanbieders gaan op “ervaringen.langparkerenschiphol.net” dan krijg je echt een beeld van de diverse gasten die gebruik hebben gemaakt van de diverse bedrijven! Keurmerk?!Trap er niet in aub.

 2. […] vergunningen voordat u gaat parkeren rondom Schiphol. De bedrijven die aangesloten zijn bij keurmerkschipholparkeren.nl nemen hun taak serieus en hebben de vereiste vergunningen. Posted in Parkeer […]

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0