Schiphol verwikkeld in concurrentiestrijd met omliggende parkeerbedrijven

Vergelijkingssites als langparkerenschiphol.net en parkerenschiphol.info concluderen ook dat de concurrentie voor Schiphol parkeren flink gegroeid. Deze websites vergelijken aanbieders voor parkeren rondom Schiphol.

Schiphol wordt nu omringd door tal van parkeerbedrijven, die allen ervoor hebben gezorgd dat in 2009 de parkeerinkomsten van Schiphol terugliepen tot €71 miljoen, een daling van 13,6% in vergelijking met 2008.

En er zijn dit jaar alleen al zes nieuwe parkeerterreinen bijgekomen. Elk probeert nieuwe klanten te werven door gratis wasbeurten aan te bieden, concludeert Van Kuyeren.

Een woordvoerster van de vliegtuigmaatschappij zegt dat volgens Schiphol de daling in verband staat met de daling van het aantal passagiers en het feit dat steeds meer mensen reizen met het openbaar vervoer. Ondanks de verliezen, zegt de woordvoerster toch blij te zijn met de toegenomen concurrentie. “Het houdt ons scherp.”

Een van de middelen waarmee Schiphol probeert de concurrentie een stap voor te zijn, is door verschillende parkeerproducten aan te bieden.

Dit schrijft de Telegraaf.

2 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. […] Schiphol verwikkeld in concurrentiestrijd met omliggende parkeerbedrijven Partners […]

  2. NA EEN ZEER SLECHTE ERVARING GELIEVE ALLE SAMENWERKING MET HOTELAUTO.NL ABSOLUUT TE MIJDEN!!!!!!!!!!!!!!!!
    INDERDAAD VOOR DE 25 € DIE JE MINDER ZAL BETALEN LOOP JE WEL HET RISICO VAN EEN SCHADE VAN 500€ AAN JE AUTO ZOALS WIJ OP 30/08/10
    VERDER GEEN ENKELE ADMINISTRATIE EN EEN BENDE COWBOYS
    VOOR MEER INFO ZIE DE TALLOZE KLACHTEN OP DE VERSCHILLENDE WEBSITES

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0