Gratis overdekt parkeren

Met de winter in aankomst is het belangrijk om te weten waar u op Schiphol uw auto overdekt kunt laten parkeren. Er zijn een aantal aanbieders die overdekt parkeren aanbieden.

In dit artikel gaan we op zoek naar de gratis parkeer mogelijkheden. Van alle (momenteel) 15 aanbieders zijn er zeven die overdekt parkeren aanbieden en daar zijn er twee van die gratis overdekt parkeren faciliteren.

U kunt gratis overdekt parkeren bij Budget Parking en parkticket.nl

Informatie over Budget Parking

Budgetparkingschiphol.nlBij Budget Parking betaald u geen kosten voor het overdekt parkeren van uw auto. Binnen drie minuten en vier kilometer bent u vanaf de parkeergarage op Schiphol. Er is een pendelbus waar u gratis gebruik van kunt maken. Deze pendelbus rijdt onbeperkt heen en weer dus u hoeft nooit te wachten op een pendelbus. Wilt u uw reservering annuleren? Geen probleem, dit kan tot 20 min van te voren!

Video met de werkwijze van Budget Parking

Klik hier om te reserveren voor Budget Parking Schiphol.

Informatie over Park Ticket

Parkticket.nl heeft een vast dag tarief voor parkeren. Dit tarief is momenteel €6,50 per dag. Daarnaast rekenen ze wel eenmalige boekingskosten van €4.

De prijzen zijn dus relatief goedkoop, maar er is niet altijd plek beschikbaar.

De pendelbus van Parkticket rijdt alleen op de afgesproken tijdstippen, het tijdstip dat u opgeeft is het tijdstip waarop de pendelbus rijdt.

De werkwijze van de heenreis is als volgt:

  • Online reserveren en betalen van uw parkeerplaats bij ParkTicket.
  • U rijdt naar de parkeergarage van Parkticket in de Amsterdam RAI en houdt hier de borden “P RAI” en later van “P 1 t/m P3” aan.
  • Rij de parkeergarage binnen en houdt hier de borden “PARKTICKET” aan.
  • Parkeer uw auto in een van de parkeervakken en loop naar de uitgang, de pendelbus staat aan uw rechterhand.
  • Toon uw kaartje aan de chauffeur van de pendelbus en u vertrekt naar Schiphol Airport.

Werkwijze terugweg:

  • De pendelbus staat klaar en vertrekt vanaf Schiphol naar Amsterdam RAI.
  • De bus zet u af bij de parkeergarage.
  • Kenteken van uw auto wordt gescand bij de slagboom van de uitgang en nadat u bent herkend wordt de slagboom voor u geopend.

Klik hier om te reserveren bij Parkticket.nl

Belangrijke informatie over de pendelbus:

De pendelbus rijdt niet continu tussen Amsterdam en Schiphol. Het tijdstip wat u aangeeft is ook het tijdstip dat de pendelbus klaarstaat. Kunt u dit tijdstip niet halen, belt u dan met 0900 444 22 55.

1 Comment
  1. […] Op schiphol zijn er verschillende mogelijkheden om te parkeren. U kunt bij Schiphol P3 parkeren (Dit is vrij duur) Echter kunt ook parkeren bij de bedrijven rondom Schiphol. Dit zijn parkeerplekken rondom Schiphol waar u tegen een gunstig tarief kunt parkeren. Parkeren Schiphol hoeft niet duur te zijn, en overdekt parkeren kan gratis! […]

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0