Nieuwe aanbieders parkeren Schiphol

Omdat parkeren bij Schiphol best prijzig is, zijn er een aantal bedrijven rondom Schiphol die parkeren aanbieden tegen een lager tarief. Deze bedrijven zijn gevestigd in en rondom Schiphol. De locaties zijn erg gunstig en men kan zeer snel worden vervoerd vanaf de parkeerplaatsen naar de vertrekhallen van Schiphol.

De locaties zijn zo gunstig dat bijvoorbeeld QuickParking u in 3 minuten, met de pendelbus, naar Schiphol brengt. Echter is QuickParking al een wat oudere aanbieder. Vandaag gaan we een review beschrijven van de drie nieuwe parkeerplaatsen bij Schiphol. Wat zijn uw ervaringen met deze parkeergelegenheden?

Nieuwe aanbieders parkeren Schiphol

Naast de bestaande parkeerbedrijven zijn er drie nieuwe aanbieders bijgekomen. Deze bedrijven zijn ook rondom Schiphol gevestigd wat hun locatie en reisduur aantrekkelijk maakt.

Nieuwe aanbieders voor parkeren op Schiphol:

We zullen alle drie de bedrijven even apart beschrijven. Wat zijn de voordelen, nadelen en overeenkomsten tussen deze aanbieders

BijSchipholParkeren.nl

Zie hieronder de tarieven en informatie over Bijschipholparkeren.nl

Tarieven

BijSchipholParkeren.nl heeft aantrekkelijketarieven en u staat direct voor de vertrekhallen.

1 of 2 dagen € 49,- totaalprijs
3 dagen € 59,- totaalprijs
Vanaf de 4e dag t/m 7e dag € 69,- totaalprijs
8 dagen € 79,- totaalprijs
9 dagen € 89,- totaalprijs
10 of meer dagen € 99,- totaalprijs

Reserveren

Reserveren BijSchipholParking.nl kan via het online reserveringsformulier. Op de voorpagina van hun website vindt men direct een reservatie gedeelte. Vul hier uw vertrek en aankomst datum in en de computer rekent de prijs uit. Zelf profileren ze zich als een goedkope aanbieder met een goede service, als men kijkt naar de tarieven dan zijn ze zeker wel goedkoop.

Valet Parking

Valet parking is een optie die BijSchipholParkeren.nl ook aanbiedt. Hun website heeft daar een werkwijze voor beschreven. Het is in het kort als volgt.

  • U reserveert eerst hier een parkeerplek.
  • U ontvangt een bevestigings email, deze print u uit en neemt u mee.
  • Een kwartier voordat u op Schiphol aankomt belt u naar BijSchipholParking.nl (0900-1212122).
  • U rijdt met uw auto door tot aan de vertrekhal en de medewerkers wachten u op in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Zij hebben een contract bij zich met uw (auto) gegevens. Dit contract kunt u meteen ondertekenen.
  • De medewerkers nemen u koffers mee en parkeren uw auto op hun bewaakte terrein.
  • Bij terugkomst belt u weer met 0900-1212122 en binnen een kwartier wacht een chauffeur op uw en rijdt u direct naar huis.

Locatie

Uw auto parkeren zij op een permanent bewaakt terrein aan de Rijnlanderweg te Rijsenhout (hoek Bennebroekerweg), ongeveer 8 km van de vertrekhal. Het parkeerterrein is afgesloten met slagbomen, alarm en cameratoezicht. Uw auto staat dus veilig geparkeerd.

Reserveer nu online BijSchipholParkeren.nl

Vakantie-Parking

Tarieven

Vakantieparking hanteerd geen administratie of andere verborgen kosten. De tarieven zijn in vergelijking met de vorige aanbieder wel goedkoper.

Short parking 1-3 dagen €40,- vast bedrag
Medium parking 4-7 dagen €48,- vast bedrag
Long parking 8-16 dagen €7,- per dag
Extra long parking 17-21 dagen €5,- per dag
Extreem long parking 22 dagen + Speciale prijs
*eenmalig +€12,- wanneer u uw auto wenst binnen te parkeren

Reserveren

De website van vakantieparking.nl is niet heel erg duidelijk helaas, dat neemt niet weg dat men makkelijk kan reserveren. Op verschillende plekken op de site wordt men zeer gemakkelijk verwezen naar de reservatie pagina. Wat langparkerenschiphol.net wel blij maakte is dat men makkelijk kan zien wat de voortgang van de reservering is. Reserveren bij Vakantieparking.nl kan in slechts drie eenvoudige stappen.

Cleaning

Naast parkeren biedt Vakantieparking ook cleaning. Na terukomst van uw vakantie kunt u in een schoongemaakte auto naar huis rijden. Voor de cleaning service heeft u nog keuze uit Alleen wassen, wassen en stofzuigen, totaal cleanen en uitwendig polijsten. Lees hier meer info over het schoonmaken van uw auto bij vakantieparking.nl.

Reserveer nu online bij VakantieParking.nl

BestParking Schiphol

Tarieven

Alle prijzen zijn inclusief alles. De shuttle service van- en naar de terminal en inclusief 19% BTW. Ze zijn de goedkoopste parkeer gelegenheid van de nieuwste drie aanbieders.

1 dag: €34,50
2 dagen: €34,50
3 dagen: €39,50
4 dagen: €39,50
5 dagen: €47,50
6 dagen: €47,50
7 dagen: €52,50
8 dagen: €60,-
9 dagen: €67,50
10 dagen: €75,-
11 dagen: €82,50
12 dagen: €90,-
13 dagen: €97,50
14 dagen: €105,-

Vanaf de 15e dag is het €5,- per dag.

Reserveren

Reserveren bij Best Parking kan in vier stappen. Op hun website aan de rechterkant is een groot veld waar men een parkeerplaats kan reserveren. Wanneer men een datum selecteert om te parkeren verschijnt direct in beeld een melding of er nog genoeg parkeerplekken zijn en of er geen ruimte meer is, dit vonden wij zeer informatief.

No Nonsense

Wat wij aan de hand van de website van Best Parking kunnen zien is dat ze zich profileren als een echte parkeerplaats aanbieder (als dat woord bestaat) en verder geen poes pas. Ze bieden dus geen auto schoonmaak pakketen aan of iets dergelijks. Wilt u parkeren zonder problemen, dan denken wij dat u goed terecht kunt bij Best Parking Schiphol.

Geen poespas betekent niet geen service.

Best Parking Schiphol verzekert u dat u geen wachttijden heeft en geen loopafstanden. U kunt tot 20 minuten voor dat u vertrekt reserveren of annuleren en annuleren is gratis. De shuttle bus is van een goede kwaliteit en bereikbaarheid. Meer info? Bezoek de website van Best Parking Schiphol.

Reserveer nu online bij Best Parking Schiphol!

Wat zijn uw ervaringen met parkeren op Schiphol. Heeft u al geparkeerd bij een van deze drie aanbieders en hoe beviel dat? Bent u van plan om daar te parkeren, zo ja waarom en zo nee, waarom niet? Wij horen het graag in de comments hieronder of per e-mail.

1 Comment
  1. Handige site. Dank voor alle tips

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0