Lang parkeren met overnachting op Schiphol

Er is een mogelijkheid om te overnachten terwijl u lang parkeert op Schiphol. U krijgt in dit artikel de nodige informatie over lang parkeren met overnachting op Schiphol, wat dat inhoudt en waar u kunt overnachten op Schiphol.

Wat is lang parkeren?

Lang parkeren houdt in dat u uw auto langer dan 12 dagen parkeert bij Schiphol, terwijl u op vakantie bent. Of op een zakenreis bent. Ook kan er voor uw auto gezorgd worden, dat wil zeggen, dat u voor een speciaal pakket kiest, dat is bij ieder bedrijf weer anders.

Waar kunt u lang parkeren?

U kunt bij verschillende bedrijven lang parkeren. Op de website van een van de onderstaande bedrijven, kunt u gemakkelijk alle informatie vinden die u nodig heeft, en ook reserveren.

Als u op de naam van een bedrijf klikt kunt u hun website bezoeken!

Kosten van lang parkeren?

Het verschilt natuurlijk per bedrijf hoeveel u moet betalen voor lang parkeren. Hieronder kunt u zien waar u het goedkoopst uit bent, als u 12 of 18 dagen parkeert.

Aanbieders parkeren Schiphol

12 dagen parkeren

18 dagen parkeren

247Parking €66,14 €96,66
Holidaycarparking €75,00 €95,00
PremiumValet €75,60 €113,40
Airportparking €85,00 €118,00
Sky-Park €88,00 €127,00
BudgetParking €90,00 €127,50
All-inparking €90,30 €131,70
QuickParking €97,50 €135,00
CentralParking €120,00 €138,00
Bijschipholparkeren €134,00 €134,00

Hotels op Schiphol- Parkeren, slapen, vliegen!

Hieronder vindt u een overzicht van de hotels in de omgeving van Schiphol. Dit zijn de best gewaardeerde hotels door bezoekers! Op hotelspecials.nl kunt u alle hotels vinden die rondom Schiphol zijn gevestigd.

Hoe kunt u overnachten?

Als u niet een vakantie vol met stress wilt, kunt u ervoor kiezen om na uw aankomst op Schiphol, te overnachten en de volgende dag pas te gaan vliegen. Er zijn een aantal hotels nabij Schiphol, waar u kunt overnachten. Van goedkope 2 of 3 vliegveldhotels tot luxe 4 of 5 designhotels. Een hotel reserveren, kunt u gemakkelijk online via de website doen.

Hotels nabij/in het vliegveld van Schiphol

Wilt u slapen en parkeren op Schiphol? Dan hebben wij hieronder een aantal goedkope, maar toch luxe hotels geselecteerd rondom Schiphol.

Citizen M Amsterdam Airport ****

Het citizenM hotel Amsterdam Airport is een designhotel op 2 minuten afstand van Schiphol Plaza. Het hotel ligt vlakbij de terminals, het treinstation Amsterdam Schiphol en tegenover het World Trade Center Schiphol Airport. Beleef een leuke dag in Amsterdam met een bezoek aan het Rijksmuseum, een tocht over de grachten of een middagje winkelen in de Kalverstraat of de P.C. Hooftstraat.

De 230 hotelkamers van het citizenM hotel Amsterdam Airport zijn luxe en trendy ingericht. Het designhotel staat voor luxe en betaalbaarheid en heeft een directe verbinding met de terminals en een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Zo bent u in een mum van tijd in het centrum van Amsterdam. De hotelkamers zijn voorzien van een XL kingsize bed, televisie met gratis films, telefoon, videospellen, gratis internet, radio en een kluisje.

De badkamers hebben een regendouche, toilet en föhn. In het restaurant en de bar kunt u 24 uur per dag terecht. ip database . Dus geniet wanneer u wilt van een maaltijd of een uitgebreid ontbijt met een kopje kwaliteitskoffie. U kunt in het restaurant en in de bar ook terecht voor sushi, sandwiches en heerlijke cocktails! Ontbijt zit niet bij de kamerprijs inbegrepen; er is wel een heerlijk ontbijtmenu beschikbaar met variërende prijzen.

U betaalt slechts €99 per persoon per nacht.

Adres: Jan Plezierweg 2, 1118 BB Schiphol, Nederland

Website: hotelspecials.nl voor alle hotels rondom Schiphol

Hotel Zwanenburg ****

hotel-zwanenburg-hotel-schiphol

Hotel Zwanenburg is uitermate geschikt als verblijf plaats voor meerdere doeleinden. Door de goede ligging in het oude dorpje Zwanenburg, op korte afstand van luchthaven Schiphol en leuke steden als Amsterdam en Haarlem is het hotel geschikt voor doorreis en zakelijk of toeristisch bezoek.

Bezoek als gast van Hotel Zwanenburg bijvoorbeeld de Keukenhof in Lisse en de Zaanse Schans.

De 47 kamers van Hotel Zwanenburg zijn voorzien van een televisie, radio, wekdienst, draadloos internet, kluisje, bureau en een badkamer met föhn, douche en toilet. Bij de receptie is er een strijkvoorziening.

Er is een gratis shuttledienst van en naar Schiphol bij Hotel Zwanenburg beschikbaar voor gasten. In restaurant Monarch kunt u ‘s avonds plaatsnemen voor een gezellig diner. In de hotelbar kunt u onder het genot van een drankje nog even napraten. Zowel overdag als ‘s avonds kunt u in de lounge van Hotel Zwanenburg terecht voor een klein gerecht.

Hotel Zwanenburg ligt in het rustieke dorp Zwanenburg in de Haarlemmermeer in Noord-Holland. Zwanenburg ligt centraal in de Randstad waardoor het een ideale vertrekbasis is voor talloze uitstapjes. Zo ligt het centrum van Amsterdam op maar 12 kilometer afstand van het hotel.

U betaalt slechts €28 per persoon per nacht. Klik hier voor meer info!

Adres: Olmenlaan 52, 1161 JX Zwanenburg, Nederland

Website: hotelspecials.nl voor alle hotels rondom Schiphol

Dorint Amsterdam Hotel Airport****

Dorint-Hotel-Amsterdam-Airport-hotel-schiphol

Dorint Hotel Amsterdam Airport ligt in een groene en rustige omgeving op Schiphol, niet ver van Amsterdam. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via de A4 en de A9.

Een gratis shuttle service brengt u snel van en naar het vliegveld elk half uur tussen 06.00 en 0.00 uur.

De 442 kamers van dit hotel zijn allemaal mooi ingericht. Zeer aangenaam om te verblijven.

The Lifestyle Club and Active Spa met cardio fitness, zwembad en sauna biedt massages en schoonheidsbehandelingen.

U betaalt slechts €49.50 per persoon per nacht. Klik hier voor meer informatie.

Adres: Stationsplein 951, 1117CE Schiphol, Nederland

Website: hotelspecials.nl voor alle hotels rondom Schiphol

We horen graag uw review, ervaring, opmerking of beoordeling

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0