Wat is Valet Parking?

Lees op deze pagina de aanbieders van valet parking en algemene informatie over valet parking.

Dit is een selectie van de beste bedrijven rondom Schiphol die valet parking aanbieden.

Advies voor valet parking Schiphol

Bij vijf tot en met negen dagen parkeren kunt u het beste kiezen voor 247Parking. Dit is dan de goedkoopste aanbieder.

Bij tien tot en met zestien dagen parkeren is Cheap-parking die goedkoopste valet parking aanbieder.

Vanaf 17 dagen valet parkeren is Bijschipholparkeren de goedkoopste aanbieder.

Algemene informatie over valet parking

Op deze website vindt u natuurlijk alles over parkeren op Schiphol. Daar hoort Valet Parking dus ook bij. Op Schiphol zijn er verschillende mogelijkheden om te parkeren, wel betalen, met de pendelbus naar de vertrekhal, de keuze ligt bij u. Hier bespreken we wat Valet Parking is en de mogelijkheden en prijzen daarvan.

Valet Parking is onder andere te gebruiken op Schiphol zelf en bij verschillende aanbieders rondom Schiphol. Een dienst van de luchthaven. U kunt Valet Parking gebruiken als u liever geen tijd zou willen verliezen met parkeren. Hier kunt u zelf voor kiezen en reserveren thuis achter uw computer. Zo kunt u snel parkeren als u aankomt en naar de balie gaan van het desbetreffende parkeerbedrijf waar de Valet Parking geregeld wordt. Uiteraard zijn er wel extra kosten aan Valet Parking verbonden.

U hoeft niet ergens buitenaf te parkeren.

Houdt u van veel tijdwinst en luxe comfort?

Dan raden wij u zeker aan om voor Valet Parking te parkeren. Zoals wij al zeiden, buiten parkeren is er niets bij. web archive . U kunt met uw auto gewoon direct doorrijden tot de vertrekhal om vervolgens daar te stoppen.

Voor de vertrekhal kunt u dus parkeren, hier staan alle auto’s opgesteld die hebben gekozen voor Valet Parking en daar is ook een speciale balie voor. Hier kunt u dan uw autosleutels afgeven nadat u bent uitgestapt. Daarna kunt u direct door naar de incheckbalie, als u dit al hebt gedaan op de computer kunt u direct door naar de gate. Handig toch?

Na uw reis staat uw auto weer netjes geparkeerd. En kunt u weer rustig naar huis rijden. Tijdens uw reis zal uw auto zich ergens anders bevinden, namelijk in een parkeergarage die niet toegankelijk is voor derden. Hier zullen alleen de auto’s staan die gebruik hebben gemaakt van Valet Parking. De auto zal door een medewerker van Schiphol Valet Parking naar deze garage worden gebracht. Zo weet u zeker dat uw auto veilig en goed staat geparkeerd.

Op de website van deze aanbieders kunt u dit gemakkelijk reserveren en daarnaast zijn zelfs nog extra diensten en services van Schiphol Valet Parking waar u gebruik van kunt maken. Zo kunt u tijdens uw reis uw auto laten wassen door het personeel. Als u dan terug komt is uw auto gewassen. Ook kunt u een bloemetje bestellen waarvan er drie mogelijkheden zijn. Als u terugkomt van uw reis kunt u dit bloemetje daarna meteen geven aan uw partner om hem of haar te verrassen.

Waar reserveren voor Valet Parking?

Wij denken dat CentralParking, Bijschipholparkerek en 247parking goede aanbieders zijn.

8 Comments
Show all Most Helpful Highest Rating Lowest Rating Add your review
  1. […] De locaties zijn erg gunstig en men kan zeer snel worden vervoerd vanaf de parkeerplaatsen naar de vertrekhallen van Schiphol. De locaties zijn zo gunstig dat bijvoorbeeld QuickParking u in 3 minuten, met de pendelbus, naar […]

  2. […] Lees wat valet parking is, waarom u moet kiezen voor valet parking en voor wie is valet parking Schiphol. […]

  3. […] Lees wat valet parking is, waarom u moet kiezen voor valet parking en voor wie is valet parking Schiphol. […]

  4. Bedankt, een erg goed artikel met veel achtergrond info over het ontwerp.. Well done!

  5. […] u wat Valet parking is? Lees de voordelen van #valetparking schiphol http://langparkerenschiphol.net/wat-is-valet-parking/ #parkeren […]

Leave a reply

Lang parkeren schiphol
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0